Stránka 1 z 1

Re: Swifty

Napsal: pon 24. říj 2016 11:24:13
od JosephBalsamo
Ahoj,nevím jestkli píšu do správné přihrádky,ale mám dotaz.Zkoušeli jsme s kámošem Vaše mody i Swifty k jejich stažení,na seznamu modů jsem zkoušel než jsem přišel na to jak Swifty funguje tahat mody ručně,a teď mi nejdou ručně stáhnout ty vaše dva 102 paklíky.Hra nám hlásila (LAN)že nemáme stejnou verzi těch dvou paklíků s označením 102units a 102pack,a když jsem dal swifty zkontrolovat addony,tak to žáný update nehlásilo.Proč nejdou stahovat ty dva 102 balíky přímo ze seznamu modů? Děkuji za odpověď

Re: Swifty

Napsal: pon 24. říj 2016 19:10:51
od Mozek
Hmm kdo ví. Zkoušeli jste to oba dva? Jestli není chyba u kolegy. Takhle od boku něco spekulovat nemá smysl. Jedině se stavit k nám na TS a herní server.

Re: Swifty

Napsal: úte 25. říj 2016 8:11:51
od JosephBalsamo
Ahoj teď jsem zkoušel na Vašich stránkách v seznamu modů kliknout na přímý stahovací odkaz a u těch dvou paklíků 102nd PACK a 102nd UNITS mi to hlásí:"Zvolené téma neexistuje"Jinak u ostatních v tom seznamu modů stačí klinout a šup,už jsem na stránce pro stahování.Swifty stahuje normálně.Jen mě napadlo,jestli třeba s těma paklíkama 102nd zrovna něco nedějláte že nejdou šňupnout ručně.Každopádně při nejbližší příležitosti se stavím u vás na TS.Zatim se mějte a dík:-).

Re: Swifty

Napsal: úte 25. říj 2016 8:21:00
od Vladan
No problém je v tom že ostatní mody najdeš na armaholicu a proto je tam dany odkaz na stažení. Naše mody na holic nedostaneme :D takže proto máme swifty, ale je ještě jedna možnost a to je přímo topic od tvurce modu Professora : http://www.102nd.cz/forum/viewtopic.php?f=9&t=7

Tam to dokážeš stáhnout ručně.

kdyby náhodou tak je to : https://drive.google.com/drive/folders/ ... 3FWX3dPQUU

Re: Swifty

Napsal: úte 25. říj 2016 8:41:56
od JosephBalsamo
Ok,díky moc:-)takže ručně šňupnout a ručně vložit,moc děkuju za pomoc a radu

Re: Dotazy

Napsal: pon 13. bře 2017 17:30:52
od Nelius
Čau chlapy měl bych zájem s váma zkusit hrát A3. Nejsem uplnej milsim neznaboh hraval jsem A2 s ACE modama. Dík za odpoved Petr

Re: Dotazy

Napsal: pon 13. bře 2017 18:05:19
od Ace
Čau tak stačí si postahovat veškeré addony co používáme ,nejlépe přes Swifty (odkaz je na webu),Mít pak sluchatka s mirkofónem a prijít ve čtvrtek k nám na TS a server.
Ve 20:00 začíname ,pokud ti neco nebude fungovat tak přijď dřív, ať se to může vyřešit.