[Nedělní akce] 04.11.2018 - Invaze - Palivo

1
palivo 2.jpg
palivo 2.jpg (369.09 KiB) Zobrazeno 3773 x
Úkolem mise je zničení palivových zásob jednotek NATO.
Situace:
Lokace: Malden
Čas a datum: 03:30 15.9. 2017.
Počasí: Polojasno

Jednotky NATO ,včera ráno ,podnikly invazi na ostrov Malden.Využití jejích taktiky bleskové války nás zaskočilo a to zapřičínilo ztrátu skoro polovinu území.
Včera odpoledne byly zničeny naše dělostřelcké jednotky na úbočí hor západně od Houdanu ,které se pokoušely zabránít američanům k jeho dobití a následnému postupu dál na sever k letišti.Bohužel se jim to nepodařilo ,ale alespon američany zpomalily a zeslábily natolik ,aby zastavily postup.
Naše velení vyslalo vás ,speialní jednotku ,aby provedlo sabotáž naftových věžích v severní čéasti města Le port ,a tim ještě vice zpomalilo jednotky NATO.

NEPŘÁTELSKÉ SÍLY:
Jednotky NATO.

PŘÁTELSKÉ SÍLY:
Ruské jednotky.


Provedení
ZÁMĚR VELENÍ
Zničení naftových věžích je pro nás prioritní ,bohužel si je toho vědom i nepřítel a na tomto místě si zřídil kasárny.Tento fakt vylučuje jákoukoliv sabotáž nebo infiltraci do plně obsázené základny.Proto naší stratégové vymysleli plán jak vylákat nepřítele ze základny a tím zvýšit naše šance na zničení těchto věží.

PLÁN POSTUPU
Vylodíte se na určených souřadnicích.Chceme po vás ,aby jste zaútočily na malou základnu a vyvolali tak poplach ,který by přivolal posily již ze zminěné základny.Cílem je jen přilákat posily ,NENÍ prioritní snimi přímo bojovat ,ale můžete použít miny ,kterými budete vybavení.Příjezd posil odhadují analitici do deseti minut od vyhlášení poplachu.
Z důvodu večího množství náloží ,potřebných ke splnění úkolu ,jsme museli nalože dopravit co nejblíže k základně.To zařídí naše tajná služba.Nálože najdete v dodávce na souřadnicích,které se dozvíte těsně před misí.
Potom už se jen stačí dostat do základny ,položit nálože ,prioritně ke věžím pak ke cisternám ,a opustit oblas ,odpalít a stáhnout seseverozápadně do hor.
V případě spustění poplachu v základně počítejte s návratem jednotek co vyjeli ze základny a příjezdu posil ze zbytku města Le port.
mapa.jpg
mapa.jpg (537.36 KiB) Zobrazeno 3773 x
PRŮZKUM

Oblast:
-Možný výskyt hlídek kolem pobřeží ,křižovatek apod.
-Aktivní hlídkujicí vozidla pohybujících se po cestách.

PRŮZKUM-Malá základna
-Servisní stanice určena pro rychlou polni opravu techniký.
-Základna je hlídana strážnimi věžemi se světlomety.
-Počet zjištěných vojáku 6-10 .
-Nebyl zjištěni žádní bojeschopní obrněnci ani těžke zbraně poblíž základny.

PRŮZKUM-Základna s naftovými věžemi
-Vjezdy do základny jsou střeženy bunkry s vojáky ,okolo základny je převážně betonový plot.
-Blíže nespecifikovaný počet hlídek.
-Nezjištěna žádná aktivní obrněná technika.
-Nákladní auta s i bez kulometu pro rachlý přesun pěchoty.
-Základna je osvětlená.


SPECIÁLNÍ VYBAVENÍ
-Protipěchotní miny.
-Odpalovače bomb.
-Zbraně pro tichý boj Vss Vintorez
cron