Re: Swifty

1
Ahoj,nevím jestkli píšu do správné přihrádky,ale mám dotaz.Zkoušeli jsme s kámošem Vaše mody i Swifty k jejich stažení,na seznamu modů jsem zkoušel než jsem přišel na to jak Swifty funguje tahat mody ručně,a teď mi nejdou ručně stáhnout ty vaše dva 102 paklíky.Hra nám hlásila (LAN)že nemáme stejnou verzi těch dvou paklíků s označením 102units a 102pack,a když jsem dal swifty zkontrolovat addony,tak to žáný update nehlásilo.Proč nejdou stahovat ty dva 102 balíky přímo ze seznamu modů? Děkuji za odpověď

Re: Swifty

3
Ahoj teď jsem zkoušel na Vašich stránkách v seznamu modů kliknout na přímý stahovací odkaz a u těch dvou paklíků 102nd PACK a 102nd UNITS mi to hlásí:"Zvolené téma neexistuje"Jinak u ostatních v tom seznamu modů stačí klinout a šup,už jsem na stránce pro stahování.Swifty stahuje normálně.Jen mě napadlo,jestli třeba s těma paklíkama 102nd zrovna něco nedějláte že nejdou šňupnout ručně.Každopádně při nejbližší příležitosti se stavím u vás na TS.Zatim se mějte a dík:-).

Re: Dotazy

7
Čau tak stačí si postahovat veškeré addony co používáme ,nejlépe přes Swifty (odkaz je na webu),Mít pak sluchatka s mirkofónem a prijít ve čtvrtek k nám na TS a server.
Ve 20:00 začíname ,pokud ti neco nebude fungovat tak přijď dřív, ať se to může vyřešit.